Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ افت فشار آب که گاهی با کاهش کیفیت آب شرب نیز همراه است، باعث بروز انتقادهای بسیاری علیه تصفیه خانه‌های آب شرب استان خوزستان و به خصوص سازمان آب و فاضلاب استان به عنوان متصدی اصلی تصفه خانه‌های آب و فاضلاب شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، افت فشار آب که گاهی با کاهش کیفیت آب شرب نیز همراه است، باعث بروز انتقادهای بسیاری علیه تصفیه خانه‌های آب شرب استان خوزستان و به خصوص سازمان آب و فاضلاب استان به عنوان متصدی اصلی تصفه خانه‌های آب و فاضلاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین آزمایشگاه‌های آب و فاضلاب در استان و شهرستان‌ها در کانون توجه مدیران و مردم استان هستند که با وجود تلاش‌های شبانه روزی، گاهی نظریات و سخنان آن در خصوص اطمینان بخش بودن آب لوله کشی شهری مورد توجه قرار نمی‌گیرد و این باعث بی‌اعتمادی عمومی به نتایج آزمایش‌ها شده است.

مدیرکل محیط زیست خوزستان: آقای ربیعی اشتباه کرده؛ مرگ ماهی‌ها در آب‌های ایران نبودمسئولان حوزه آب خوزستان بین مردم حاضر شوند/ مدیران استان پاسخگوی مطالبات کشاورزان باشندعضو مجلس خبرگان: وزارت نیرو را مقصر اصلی وضع اسفبار و تشنه این روزهای خوزستان می‌دانیم / هیچ عذری قابل پذیرش نیست

در حاشیه نشست خبری مدیرکل آبفا خوزستان، به دعوت معاون بهربرداری آب استان، خبرنگاران با حضور در آزمایشگاه این سازمان از نحوه عملکرد آزمایشگاه و صحت سنجی آزمایش آنان بازدید کردند که گزارش ویدئویی خبرنگار تسنیم از این بازدید به شرح زیر قابل مشاهده است.

 

 

انتهای پیام/331/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خانه های آب آب و فاضلاب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۸۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در واکنش به واردات روغن های خوراکی آلوده توضیحاتی داد.

به گزارش مشرق، یوسف صادقیان، با بیان اینکه روغن‌ها در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده‌اند، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم‌پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز روغن‌های وارداتی اقدام کرده و بر اساس نتایج آزمایش‌ها، به دلیل مغایرت در باقیمانده سموم کشاورزی دفع آفات نباتی، مجوز ترخیص داده نشد.

وی افزود: پس از درخواست صاحب کالا مبنی بر نمونه‌برداری مجدد، با توجه به اینکه روغن یک کالای استراتژیک است سازمان غذا و دارو بار دیگر از محموله نمونه‌برداری کرده و آزمایش مجدد انجام شد.

به گفته صادقیان، این محموله، ۳ مرحله نمونه‌برداری و ۵ مرحله آزمایش شده؛ متأسفانه در تمامی مراحل باقیمانده سموم دفع آفات نباتی در محصول محرز شده و به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص، لزوم توقیف محموله و مرجوع آن ابلاغ شد.

وی تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت که به مراجع ذی‌ربط اعلام و اقدامات قانونی توسط مرجع قضائی در حال انجام است تا محموله مرجوع شود.

صادقیان با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، گفت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و قانونی متناظر صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ماجرای روغن‌های خام آفتابگردان/خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • اعلام وضعیت قرمز در این دو شهر
  • صدور برگه‌ جواب تقلبی در آزمایشگاه‌ها صحت ندارد
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • بارش رگباری و وزش شدید باد در ۱۷ استان / آماده‌باش هلال‌احمر
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!